Sovelluksen toimintaloki ja yksityiskohtainen raportti

Pääikkunassa on lyhyt yleiskatsaus kaikista sovelluksen toimintansa aikana suorittamista toiminnoista. Nämä tiedot auttavat sinua ymmärtämään, kuinka sovellus tarkkaan ottaen suojaa laitettasi ja tietojasi.

Voit tarkastella aikajanaa seuraavasti:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.

Aloitus-osion Aikajana-kohdan alla on lyhyt historia sovelluksen toimintahistoriasta.

2. Voit tarkastella sovelluksen toimintahistoriaa valitsemalla Näytä kaikki.

Tämä avaa ikkunan, jossa on yksityiskohtainen kuvaus sovelluksen suorittamista toimista ja tapahtumien ajankohdasta.

3. Näet sovelluksen yksityiskohtaisen raportin valitsemalla Näytä raportit.

Tämä vie sinut Raportit -ikkunaan.

Voit myös tarkastella yksityiskohtaista raporttia napsauttamalla Tietoturva-kohdasta Raportit. Raportit-ikkuna näyttää tiedot taulukkomuodossa. Voit valita useita eri suodatustapoja, jotka helpottavat raporttien tarkastelua.